Rentaclassic.nl

Een klassieker huren voor 1 dag, voor een bruiloft of gewoon lekker toeren of juist voor een hele week inclusief een compleet verzorgd arrangement met hotels en kastelen die je bereikt via de mooiste slingerwegen. Of met een hele groep een dag of weekend toeren inclusief technisch team en spare car. Dat is Rentaclassic.nl.
De klassiekers zijn in verschillende arrangementen te huur. U kunt vanzelfsprekend een klassieke cabriolet huren en er zelf op uit gaan maar u kunt ook gebruik maken van de prachtige arrangementen voor 1 of meer dagen. Denk hierbij aan Culinair Classique, waarbij u een route rijdt met 1 of meerdere klassiekers die voorzien is van een picknick onderweg en een drie gangen diner bij terugkomst. Veel zakelijke klanten maken gebruik van een afgeleide van dit arrangement omdat ze dan een route op maat laten maken van de eigen locatie en in de meeste gevallen wordt deze stoet van 10 of 15 klassiekers voorzien van een technisch team dat een spare car bij heeft. Wilt u langer op pad. kijk eens naar de arrangementen Rijnland Retour en Ardenner Retour, waarbij u met de klassieker een weekend land prachtige plekken en hotels in Duistland of België bezoekt. Wilt u nog langer weg, Ga dan voor het arrangement 3 Landen 1 Kust. Het laat zich raden welke route u dan te wachten staat. Hoe dan ook, Rentaclassic.nl heeft altijd wel iets dat u aanspreekt. Of het nu om de duur gaat, de auto of de route.

Het idee van Rentaclassic.nl is ontstaan uit de privéverzameling van twee klassiekerliefhebbers. Zij stelde eerder tochten samen om mooie ritten te maken met vrienden en andere liefhebbers. Al dan niet met auto’s uit de eigen collectie. De ervaringen en het onderlinge plezier die dit opleverde waren aanleiding om dit op een professionele manier in te richten. Uitgangspunt is en blijft dat de mooie aspecten van het rijden in klassieke automobielen worden uitgelicht in combinatie met vrijetijdsbesteding van niveau. De prachtige ritten gaan dus samen met restaurants, hotels en locaties van uitstekende naam en bewezen kwaliteit. Als u van deze totaalervaring niet geniet dan mag u volmondig en met recht zeggen dat u “niets heeft met oude auto’s”.

Advertenties