Oldtimer trapauto’s

Kunstenaar en designer Rop Ranzijn heeft de antieke gerestaureerde trapauto tot kunst verheven toen hij werd gevraagd om zijn trapauto’s te exposeren in de Kunsthal in Rotterdam. Denk hierbij niet aan die mooie, dure oldtimers die je kunt volgen met Track en Trace. De tentoonstelling is een doorslaand succes, er komt aardig wat publiek op af en de pers is lovend over de deskundige manier waarop Rop zijn auto’s heeft gerestaureerd en een nieuwe uitstraling heeft gegeven.

Rop Ranzijn is een talentvolle designer met veel interessante ideeën, daarnaast bedenkt en ontwerpt hij diverse soorten producten waarmee hij nationaal en internationaal succes boekt. Daarom is het ook niet zo verwonderlijk dat de Kunsthal in Rotterdam graag werk van zijn handen exposeert en daarbij de keus laat vallen op zijn collectie antieke trapauto’s. Rops liefde voor trapauto’s komt voort uit de jaren 50 waarin hij samen met zijn familie zeepkisten bouwde en zichzelf ook troste eigenaar van twee trapauto’s mocht noemen. Nu hij volwassen is en een fascinerende hobby heeft, zoekt hij naar oude trapauto’s en herstelt deze weer in de oorspronkelijke staat. Niet enkel speelgoed voor kinderen en kleinkinderen van nu, maar verzorgd antiek speelgoed.

Zijn collectie van in 2012 nog te bekijken in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn. De trapauto’s uit de collectie zijn te koop, geweldig voor uw kind of kleinkind om met vriendjes of vriendinnetjes mee te spelen!

Advertenties