Oldtimers steeds vaker het doel van dieven

Veel oldtimers kennen een waarde die een gemiddelde Mercedes of BMW niet eens haalt. Dit is te wijten aan het feit dat ze zeer exclusief en zeldzaam zijn. Daardoor kan de prijs ontzettend worden opgedreven. Het is dan ook belangrijk dat je je oldtimer met een veilig gevoel kan parkeren.

Gebruik parkeergarages!

In veel steden kan gekozen worden voor zowel het parkeren aan straat als voor het gebruik van een parkeergarage. Natuurlijk is het parkeren op straat licht goedkoper maar het parkeren in een parkeergarage kent veel voordelen. Zo kun je vooraf reserveren zodat je bent verzekerd van een plek. Daarnaast zijn deze parkeergarages goed beveiligd waardoor het voor dieven onaantrekkelijker is om hier rond te neuzen.

Wanneer je je auto thuis hebt staan is het dan ook aan te raden om een garage te hebben. Een oldtimer is redelijk simpel te stelen doordat de inbraakbeveiliging van de auto zelf te wensen overlaat. Wanneer je het idee hebt dat jou auto een hoge waarde vertegenwoordigd en een simpel doelwit is dan kan je kiezen voor een goede beveiliging rondom je huis.beveiliging

 

 

Advertenties