Waarom zou je een auto importeren uit Duitsland?

Je bent opzoek naar een nieuwe auto en je vraagt je af, wat de opties zijn om een auto te importeren bij onze oosterburen. Je hebt er wel eens van gehoord, maar nog niet erg in verdiept. Als je nou graag wilt weten wat er allemaal bij komt kijken, dan zit je hier goed!

Lagere prijs

In Nederland heb je veel Duitse auto’s rijden, want Duitsland is een van de grootste autoproducenten ter wereld. Dus als je voor een Duits merk wilt gaan is het misschien nog wel een stukje voordeliger om je auto te importeren uit Duitsland. De prijzen in Duitsland liggen nou eenmaal lager dan in Nederland. Vergeleken met ons fietsland, heeft Duitsland veel meer auto’s op de weg.

Specialisten

Als je een nieuwe auto koopt zijn er kort door de bocht 2 dingen waar je op let; prijs en kwaliteit van de auto. De prijs van de auto is in veel gevallen lager in Duitsland. Natuurlijk wil je wel dat er iets aankomt in Nederland waar je wat aan hebt. Heb je er zelf geen zin in? Dat kan natuurlijk, er zijn tegenwoordig veel gespecialiseerde bedrijven zoals; Easy Import, die alles uit handen nemen van je. Je hebt er geen omkijken meer naar tot die auto voor de deur staat.

Ga je zelf op pad? Dan raad ik aan om met officiële autodealers te praten. Je wilt niet een auto importeren uit Duitsland, waar je achteraf veel problemen mee krijgt.

Advertenties